Slagteren i Strib

Årstidens Smag 2020

Vinter

Januar og februar

• Ceviche af torsk og laks med koriander, granatæblekerner, lime og chili.
• Braiseret okse med grønkålsblade i aromatisk dressing.
• Vintersalat med andekød, figner, abrikoser, valnødder og gastrik marinade.
• Saltbagte kartofler med rosmarin.
• Sauce med Karl Johan svampe.
• Brød og smør.
• Mini Eclairs med karamelcreme og chokoladeovertræk, kondenseret mælk og citrusfrugter. (tilkøb)

Dessert (tilkøb) Pr. person kr. 45,00

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
198,00

Hvis vinterens luksusbuffet bestilles uden for sæsonen, pålægges der et gebyr på kr. 30,00 pr. person.

Forår

Marts, april og maj

• Rillette af krabbe med sprød brioche, soya/lime-vinaigrette og forårets sprødeste salater.
• Confiteret kylling i en cassoulet af majs og hvedekerner. 
• Mørbradmedaljoner af gris med revet æble og hasselnødder.
• Sherrysauce med trøffel og timian.
• Spinatsalat med knust feta, granatæble og blåbær.
• Kartoffel ”muffins” med mascarpone og løvstikke.
• Brød og smør.
• Rabarbercrumble med creme double og revet tonkanød. (tilkøb)

Dessert (tilkøb) Pr. person kr. 45,00

Minimum 10 personer.

 

Vis mere
Pr. person
Kr.
198,00

Hvis forårets luksusbuffet bestilles uden for sæsonen, pålægges der et gebyr på kr. 30,00 pr. person.

Sommer

Juni, juli og august

• Koldrøget laks med fynsk rygeost, vårsalat og radisecrudité.
• Englemør grisenakke ”BBQ STYLE” med puffet svær.
• Beef salad ”THAI STYLE” med tykstegsfilet samt knuste jordnødder, friske krydderurter og en dejlig  aromatisk marinade med et strejf af østens mystik.
• Kold estragoncreme.
• Spidskålssalat med saltmandler og fermenteret dressing.
• Kogte kartofler i urtepesto og parmesanflager.
• Brød og smør.
• En sød jordbærdrøm. (tilkøb)

Dessert (tilkøb) Pr. person kr. 45,00

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
198,00

Hvis sommerens luksusbuffet bestilles uden for sæsonen, pålægges der et gebyr på kr. 30,00 pr. person.

Efterår

September, oktober og november

• Slagtertapas fra eget pølsemageri med syltesager og dip.
• Gris med håndtag ”spoleben” stegt low & slow med blomkålsknas og rosmarin.
• Braiseret okse ”24 timer” smørmørt glaseret i kraftig rødvinsglace.
• Kartoffelterrin med jordskokker og aspargeskartofler.
• Rodfrugter i ægteskab med smør og krydderurter.
• Simresauce med Karl Johan svampe.
• Brød og smør.
• Chokolade ”Blåbær Gateau” med passionscoulis. (tilkøb)

Dessert (tilkøb) Pr. person kr. 45,00

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
198,00

Hvis efterårets luksusbuffet bestilles uden for sæsonen, pålægges der et gebyr på kr. 30,00 pr. person.

Vinter

December

• Tempereret Storebæltstorsk med sennepsmayo, baconknas og rødbedesortiment.
• Andebryst med fermenteret rødkål.
• Kalveculotte med krølfedt og pariserkarotter.
• Kartoffelkroketter med salviesalt.
• Variation af kål, æbler og nødder.
• Sauce Bigarade med et strejf af varme krydderier.
• Brød og smør.
• Trifli med pocherede æbler og tyttebær, macarons og hvid chokoladechiffon. (tilkøb)

 Dessert (tilkøb) Pr. person kr. 45,00

Minimum 10 personer.

 

Vis mere
Pr. person
Kr.
198,00

Hvis vinterens luksusbuffet bestilles uden for sæsonen, pålægges der et gebyr på kr. 30,00 pr. person.

Årstidens Smag - gæstemad når det er bedst

mad med mere har sammensat 4 spændende luksusbuffeter bestående af veltilberedt kød med sæsonens råvarer, lækkert tilbehør samt godt brød og smør.
Luksusbuffeten kan afsluttes med en lækker dessert som tilkøb. Luksusbuffeterne er færdigtilberedt og kommer varm i termokasser.
Maden leveres, så du kan anrette den på dine egne tallerkner eller fade. Eller få en snak med slagteren
om hvordan du ønsker buffeten leveret. Vi har naturligvis også sørget for pynten.
Luksusbuffeten er til minimum 10 couverter.

Billederne i toppen viser vinterens luksusbuffet.